lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

118-R

Haber Bilgileri

2024-2025 Döneme Merhaba - Prof. Dr. Mesut Yazıcı
01-07-2024 00:00
Değerli Lions ve Leo Ailem;

“Adımların Adımlarımız, Fikirlerin Fikirlerimizdir” diyerek amaçlarımız ve törel ilkelerimiz rehberliğinde her zaman olduğu gibi 
Tek Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ ün izinde “UMUDA YOL OLALIM” sloganı ile 2024-2025 dönemine başlıyoruz.

Türk Lions’unun kurucusu Fahrettin Kerim Gökay’ ın “ Lionsta en kötü kelime ben, en güzel kelime bizdir” sözünden ilham alarak;
Küçük bir yeşilden kocaman bir orman, küçük bir maviden sonsuz bir gökyüzü yaratmak için BİZ OLACAĞIZ.

Sizleri, Mustafa Kemal Atatürk’ ün “BÜYÜK İŞLER, ÖNEMLİ ATILIMLAR ANCAK BİRLİKTE ÇALIŞMAK İLE ELDE EDİLEBİLİR” sözünün doğrultusunda ekip ruhu ile hizmet etmeye davet ediyorum.

1963 Yılında Ord. Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay tarafından kurulan Türk Lions’u,Anadolu’ da insanlık için yarışmış, sevgiyle bütünleşerek, barış, birlik ve başarı ile mutluluğun anahtarı olmuş, sevgi ile hizmetini yüceltmiştir.

Bizler de birlik, dostluk, dayanışma içinde, sevgiyle başarıya koşmaya devam ederken, umuda önder olarak geleceğe hizmet edip, hizmet yaşama sevincidir diyerek hizmette lider olacağız. Farklarımızı koruyup, benzerliklerimizi yöneterek, umut, coşku, paylaşımla, birlik ve beraberlik içinde çözüm ortağı olacağız. Farklı renklerimizle, barış, sevgi ve anlayışla, iyilikte buluşup, iyilikleri büyüteceğiz. Farkına varıp, topluma ışık olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Yapmadığımız her şeyden kendimizi sorumlu tutarak, pozitif düşünce ve dostlukla hizmet için el ele gönül gönüle vererek, UMUDA YOL OLACAĞIZ…

Ekip çalışması her zaman en büyük güçlerimizden biri olacaktır. Çünkü hiç birimiz, hepimizden daha fazlasını yapamayız. Birlikte çok daha fazlasını yapabileceğimize inanıyorum.

Geçmişte olduğu gibi gelecekte de Lionsta hoşgörü, dostluk, sevgi ve saygı ruhunu geliştirici girişimlerde bulunmak itici gücümüz olacaktır.

Geçmişin Lions’undan, geleceğin Lions’una köprü olup, sizlerle birlikte Lions Bayrağını daha ilerilere taşımak, daha da yüceltmek için çalışacağız.

Değerli Lions ve Leo ailem;

Kendini keşfettiğinde, Gökyüzünün en güzel mavisisin. Doğanın en güzel şarkısı, Güneşin en parlak ışığısın.
Kendini keşfettiğinde, Yolların en güzel manzarası, Hikayelerin en güzel kahramanı, Mevsimlerin en güzel baharısın.
“Mum Olmak Kolay Değildir, Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerek” demiş Mevlana,
Eğer bir yerlerde bilime, demokrasiye, barışa, aydınlığa aç bir kişi bizim ışığımızı bekliyorsa mum olup yanacağız.
“Kar taneleri ne güzel anlatır; birbirine zarar vermeden de yol alınabileceğini”
“Yurtta Barış, Dünyada Barış” diyen tek ve büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ ün sözlerinden yola çıkarak Lions’ta Barış dileğiyle “ UMUDA YOL OLALIM ” diyerek en samimi Lions Sevgi ve Saygılarımı sunuyorum.

Prof.Dr.Mesut Yazıcı
2024-2025 Hizmet Dönemi
118 R Yönetim Çevresi
Genel Yönetmen​​​​i
 
HERKESE AÇIK