lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

118-T

Haber Bilgileri

2024-2025 Döneme Merhaba - İlknur Yılmaz
01-07-2024 00:00

Sevgili Lionlar,
Sevgili Leolar,

Yeni çalışma dönemimizin ilk gününde sizleri Genel Yönetmen olarak en içten sevgilerimle selamlıyorum.
“Yeni başlangıçlar yeni umutlar getirir” demiş Helen Keller.
“Hizmette Yeni Ufuklar, Yeni Umutlar” sloganı ile yola çıktığımız bir dönemin başlangıcında geleceğe umutla bakarken, ulusumuzun modernleşme yolunda attığı her adımda bilim, eğitim, kadın hakları ve toplumsal ilerlemeyi ön planda tutarak bizlere ışık tutan büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vizyonunu ve değerlerini ilke edineceğiz.
Her yeni başlangıç, geçmişin tecrübeleriyle daha zengindir ve bu tecrübeler, gelecekteki başarılarımızın temelini oluşturur. Geçmişten aldığımız dersler ve biriktirdiğimiz bilgilerle, daha bilinçli, daha güçlü ve daha kararlı adımlar atacağız.
Sizlerle paylaşacağım, birlikte daha da büyük başarılar elde edeceğimize inandığım 2024-2025 Yeni Çalışma Dönemi’nde üye sayımızı artırmak ve sürdürülebilir projelerle fark yaratmak öncelikli amacımız olacaktır.
Amaç ve Törel İlkelerimizin rehberliğinde, siz değerli Lion ve Leo kardeşlerimin desteğiyle, topluma fayda sağlayacak projeler ve hizmetler üreteceğimize ve Lions ailemizin başarılarını daha da ileriye taşıyacağımıza olan inancım tamdır.
Hep birlikte, yeni dönemin başarılarını gerçekleştirmek için heyecanla yola çıkıyoruz.  Bugüne kadar Lions ailemize emek veren tüm üyelere, önceki dönem Genel Yönetmenlerimize ve bu yolda bizimle yürüyen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.
Daha iyiye, daha güzele ulaşmak için el ele vererek çalışacağımıza olan inancımla, yeni dönemin hepimize hayırlı olmasını diliyor,
Lions Sevgi ve Saygılarımı sunuyorum.


İlknur Yılmaz
2024-2025 Hizmet Dönemi
118 T Yönetim Çevresi
Genel Yönetmen​​​​i


HERKESE AÇIK